FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Jön a tavaszi nagytakarítás Budapesten

Portfolio
Április 6-án és 7-én, az Erzsébet híd mindkét oldalának megtisztításával kezdődik az FKF szokásos tavaszi hídmosási programja, melynek során megtisztulnak a budapesti hidak, és a Váralagút is. A program az idei évben összekapcsolódik Budapest számos forgalmas csomópontján és a Nagykörút teljes hosszán megszervezett, koncentrált nagytakarítással.

A Budapesti Közművek FKF Köztisztasági Divíziója ezen a hétvégén kezdi el a budapesti hidak takarítását. A 6:30-13:30 között zajló munkálatok során április 6-án, szombaton az Erzsébet híd déli, míg április 7-én, vasárnap a híd északi oldalát tisztítják meg környezetkímélő tisztítószerrel, nagy nyomású, vizes technológiával. Az FKF ezúton is kéri a hídon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés