Előfizetői tartalom

Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Portfolio
Megjelent az Építési és Közlekedési Minisztérium építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásainak előkészítése során alkalmazandó eljárásrendről szóló rendelet, melynek értelmében az állami építési és kivitelezési beruházások mostantól nem kerülhetnek többe, mint az igazolt nyersanyag és alkatrész beszerzési ára legfeljebb 10%-os profittal növelve, és ez a folyamatban lévő ügyekre is érvényes lesz - tudta meg a Portfolio.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium a folyamatban lévő közbeszerzési eljárásokat egyesével áttekinti, melynek során a Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft. (KTI), mint költségszakértő megvizsgálja a beadott ajánlatokat, és kizárólag olyan ajánlat nyerhet, amely az átláthatóság elvének megfelel. A nyersanyagok és alkatrészek beszerzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés