FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Németországi befektető vásárolt ingatlant Budapest déli részén

Portfolio
Értékesítette a Faedra Group a Faedra22 logisztikai parkot. A fejlesztőként, illetve kivitelezőként fellépő cégcsoport zöldmezős beruházás keretében valósította meg a projektet. A tranzakció lebonyolításában a Colliers segítette a céget.

A Budapest logisztikai piacának déli régiójában található 16 600 négyzetméteres raktár- és irodaépület az M0 és M6-os autópálya csatlakozásánál fekszik. Az épület a BREEAM Very Good minősítés mellett, A+ energetikai besorolást ért el. A bérbe adottság az átadáskor elérte a 100 százalékot, majd több vevőjelölt közül egy németországi befektető a vásárlás mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés