Előfizetői tartalom

Váratlan fordulat az új Pázmány Campus fejlesztése során

Portfolio
Visszavonta a Magyar Rádió egykori épületének bontási engedélyét a Pest Vármegyei Kormányhivatal - szúrta ki Pikó András, Józsefváros polgármesterének Facebook-oldalán a Telex. A tervek szerint a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) a budapesti Palotanegyed egykor a Magyar Rádiónak otthont adó tömbjébe költözik, és annak átépítésével alakítja majd ki az új kampuszát.

Visszavonta a Pest Vármegyei Kormányhivatal a korábban kiadott bontási engedélyt a PPKE Palotanegyedben megvalósuló, egykor a Magyar Rádiónak otthont adó tömbjén. Pikó András közösségi oldalán közzétett bejegyzése szerint a bontási engedély visszavonására megadott indok, hogy a Józsefvárosi Önkormányzat november 7-én a tulajdonában lévő épület helyi védelem alá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés