Előfizetői tartalom

Nyugat-Európában terjeszkedik tovább a legnagyobb hazai létesítményüzemeltető

Portfolio
Kelet-Közép-Európán kívül folytatja nemzetközi jelenlétének erősítését a B+N Referencia Zrt. A cégcsoport bevételeinek 40 százaléka már idén is a külföldi működésből származott. A magyar tulajdonban lévő társaság az olasz Sagad felvásárlásával új iparági ismeretekkel, jelentős nyugat-európai tapasztalatokkal és ügyfélkörrel is gazdagodott.

A B+N Referencia Zrt. tevékenységi köre a létesítmények műszaki karbantartásától kezdve, a takarítási és higiéniai szolgáltatásokon át, az ezekkel összefüggő kutatás-fejlesztésig számos területre kiterjed. A társaság évek óta nagy hangsúlyt fektet a külföldi akvizíciókra, amelyek eddig a szomszédos és régióbeli országokra terjedtek ki. A cégcsoport higiéniai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés