Előfizetői tartalom

Otthonok 1 millió dollárért - Hol és mennyi van belőlük Magyarországon?

Portfolio
Bűvös szám az Egyesült Államokban az egy millió dollár - sok meggazdagodni vágyó az első millióját üldözi, az ingatlanoknál pedig korábban ez számított az igazi luxus mérőszámának. Utóbbi ma már nem egészen állja meg a helyét, hiszen a folyamatos pénzromlás mellett már nem csak a legfelsőbb kategóriákba lehet belépni ennyi pénzzel. A CNBC most összeszedte, hogy az Egyesült Államokban mely nagyvárosi térségekben van a legtöbb 1 millió dolláros (vagy drágább) lakás, lakóház, ennek nyomán pedig utánanéztünk, hogy hogy állunk ezen a téren Magyarországon.

Hogy állunk a tengeren túlon? Míg ugyan most sincsen túl sok belőlük, mégis egyre gyakrabban lehet találkozni az Egyesült Államokban a korábbi luxus mérőfokával, az 1 millió dolláros otthonokkal. Egy új kutatás most össze is szedte azokat a nagyvárosi térségeket, ahol a legnagyobb az ilyen otthonok aránya. A LendingTree szerint az 50 legnagyobb nagyvárosi térségben átlagosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés