Előfizetői tartalom

Belehúzott az ingatlanfejlesztő: negyedik alkalommal bocsátottak ki zöld kötvényt

Portfolio
Újabb zöldkötvény-kibocsátást hajtott végre a CTP: egy 500 millió eurós ötéves, és egy 500 millió eurós tízéves részletben. A vállalatnak ez a negyedik kibocsátása, legutóbb februárban 500 millió euró értékben bocsátott ki zöld kötvényt, ezzel 1,55 milliárd euróra növelve az értékpapírokból származó bevételeit a 2020. szeptemberi első kibocsátás óta.

2021. szeptember 27-én a CTP kibocsátotta negyedik zöld kötvényét kétszer 500 millió euró értékben, az egyik ötéves lejáratú részletet 0,625 százalékos kuponnal, míg a tízéves lejáratút 1,5 százalékossal. A kibocsátás iránti teljes kereslet mintegy 3,5 milliárd euró volt, a vételi ajánlat jóval meghaladta a megcélzott összeget. A kibocsátást a CTP 650 millió eurós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés