Előfizetői tartalom

Valaki még bezárkózva retteg, néhány turistaparadicsom viszont már tárt karokkal várja a külföldieket

Portfolio
Szinte minden nap van egy-egy új bejelentés valamely ország részéről, hogy hogyan, milyen határidőkkel, vagy milyen feltételekkel kezdi el a határai és az egész gazdaságának az újranyitását. A legfrissebb bejelentések alapján a CNN cikke sorra vette, hogy mely turistaparadicsomok várják az utazni vágyókat már a nyár elejétől, és melyek azok, amelyek még csak most kezdték el a gazdaság és a belföldi turizmus élénkítését. A népszerűbb, főleg tengerparttal is rendelkező desztinációkból szemezgettünk és foglaltuk össze, hogy mikortól és milyen kedvezményekkel várják a külföldieket.

Noha a legtöbb kormány továbbra is a belföldi üdülésre buzdítja a lakosságot, számos népszerű turistaparadicsom nyitotta már meg a kapuit, főleg azokban a tengerparttal rendelkező országokban, ahol a gazdaság nagy részét teszi ki az idegenforgalom, így a gazdaság újranyitása egybecseng a turisták beengedésével. Lássuk, milyen szabályok vonatkoznak az egyes nyaralóhelyeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés