Előfizetői tartalom

Őszinte nyíltsággal mondták el véleményüket az építőiparról a legnagyobb hazai szakértők

Portfolio
Február végén, közel 300 fő részvételével zajlott az Építőipar 2020 konferencia, melynek során az előadások és panelbeszélgetések mellett a közönséget is számos témában megkérdeztük. Az alábbiakban a feltett kérdések kiértékelt eredményeit, vagyis a közönségben ülő szakértők építőiparral kapcsolatos február 27-i véleményeit mutatjuk be.

Vajon mi a hazai építőipar legnagyobb problémája? Hogyan alakulnak a kivitelezési árak? Mennyit hajlandók az árbevételükből innovációra fordítani a magyar cégek? És milyen hatása lesz a koronavírus járványnak a hazai építőiparra?  Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel fordultunk az Építőipar 2020 konferencián a közönséghez, melyekre néhány esetben meglepő válaszok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés