Előfizetői tartalom

Az ipari forradalomban az izmokat helyettesítettük gépekkel, most az agyunkat fogjuk

Két évvel ezelőtt teljesen szétvált a Futureal és a Cordia működése, ezáltal a Futureal az irodapiaci és retail oldali fejlesztésekre és befektetésekre fókuszál, míg a Cordia a régiós lakásfejlesztési jelenlétét szilárdítja tovább. A legaktuálisabb, városrehabilitációs projektjük a Kelenföld és Őrmező határán megvalósuló Dél-Buda Városközpont az Etele Plaza bevásárlóközponttal és a Budapest ONE irodaparkkal. Az irodakomplexum első ütemét még idén átadják, de már a következő két fázis összesen 38 ezer négyzetméterének az építési munkálatai is megkezdődtek. Az új fejlesztési stratégiákról, illetve a jövőbeli várakozásokról Futó Gábort, a Futureal-csoport társalapítóját kérdeztük.

Hol tart most a Futureal-csoport? A Futureal és a Cordia szétválásával a célunk, hogy a Cordia a régió vezető lakásfejlesztőjévé váljon. Ennek szellemében további expanzióra készülünk Lengyelországban, többek között Krakkóban, Varsóban, Gdanskban és hamarosan Poznanban, de elkezdtünk egy „belépő” projektet Spanyolországban is, így, ha az egyik piac lelassul, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés