Előfizetői tartalom

Erős lett az év vége: ennyiért adják az új lakásokat Budapest különböző kerületeiben

Portfolio
Lassan elérjük az egymilliós lélektani határt a budapesti új lakások kínálati négyzetméteráránál, egy negyedévvel korábban még 900 ezres átlagról számoltunk be, idén év végére ez az érték 930 ezer forintra emelkedett a Budapesti Lakáspiaci Riport adatbázisában szereplő adatok alapján. Ahogyan korábban is, a kerületenkénti eltérés megmaradt, a belváros és a budai belső területek viszik a prímet, ezek közül néhány már megközelíti, vagy át is lépi az 1,8 millió forintos átlagot.

A Budapesti Lakáspiaci Riport legújabb, 2019-es év utolsó negyedéves adatai alapján továbbra is 7 ezer még eladó új lakás van a budapesti piacon, a korábbi negyedévben is hasonló értéket láthattunk, azóta körülbelül 1800 lakást értékesítettek és ugyanennyi új építést jelentettek be a fejlesztők. Kapcsolódó cikkünk 2019. 12. 20. Itt épül ma a legtöbb új lakás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés