Előfizetői tartalom

Mackónadrágban, ittasan mennek állásinterjúra a magyar csúcséttermekbe

Portfolio
Keményen fogalmazott a munkaerőpiaci helyzetről egy friss interjúban Lizsicsár Miklós, a St. Andrea Étterem üzletvezetője.

Az évtizedek óta a csúcsgasztronómiában dolgozó szakember a Dining Guide szaklapnak arról beszélt, nagyon komoly probléma a munkaerő hiánya és minősége az ágazatban, már a csúcséttermek szintjén is. Lizsicsár úgy látja, hogy mára az egész terület érintett, a vendéglátás minden szegmense. A bejegyzés megtekintése az Instagramon St. Andrea Restaurant...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés