Előfizetői tartalom

Ez a kerület lett a budapesti elit új kedvence - Mi állhat a háttérben?

Portfolio
Sok más nagyvároshoz hasonlóan Budapestnek is megvannak a drágább elitkerületei, ahol jelentősen többe kerül a lakhatás, mint máshol. Ide sorolható az I., a II., az V. és a XII. kerület is, amelyek közül az egyik az utóbbi években erősen elhúzott a többitől a lakhatási költségeket nézve. Szinte mindenki ott akar lakást venni, többségében befektetési céllal és akinek sikerült, különösen nagy hozamra tehetett szert. De melyik is ez a kerület és miért lett ennyire népszerű a lakásvásárlók körében?

Ismét népszerű a belvárosA történelem során a városokban a belső részek mindig is drágábbak voltak, mint a városszéli területek, a XX. század második felétől azonban a közlekedés fejlődésével egyre több helyen döntött úgy a tehetősebb középosztály, hogy vállalva az ingázás többletköltségét és idejét az agglomerációba költözik. Ahol ez bekövetkezett, ott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés