FONTOS Brit választás: brutálisat tarolt a Munkáspárt az exit poll szerint
 
Előfizetői tartalom

Elképesztő árakon vesznek egyesek lakásokat

Portfolio
Nem meglepő módon, több mint százszoros árkülönbség van egy budapesti luxusingatlan és egy vidéki 20 négyzetméteres családi ház között. A legdrágább, 100 millió forint feletti ingatlanok mind Budapesten és Pest megyében keltek el, a listavezető egy 400 milliós villa, ezzel szemben a másik véglet egy borsodi vályogház, amely telekkel együtt csupán 650 ezer forintért cserélt tulajdonost - derül ki az Otthon Centrum közleményéből.

A legdrágábbakAz év első hat hónapjában értékesített használt társasházi lakások közül a fajlagos ár alapján a legdrágább ingatlanok közül kettőt a belvárosi "Banknegyedben", egyet pedig az Andrássy úton adtak el, a legmagasabb fajlagos áron eladott pedig a belváros déli részén található. A legdrágább ingatlan négyzetméterára 1,5 millió forint volt, ez a lakás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés