Előfizetői tartalom

Vérszemet kaptak a lakáseladók

Portfolio
Budapesten egyenletesen növelik a kínálati árat a lakások eladói, noha az áremelés mértékéből visszavettek az elmúlt három-négy hónapban. A vidéki nagyvárosokban viszont jobban alkalmazkodnak az eladók a kereslethez, ott inkább stagnálnak vagy enyhén csökkennek a kínálati átlagárak - derül ki az Otthontérkép friss elemzéséből.

A mintegy 120 ezer, országos lefedettséget mutató lakáshirdetés alapos vizsgálata egyértelműen jelzi: a lakást eladni kívánók jelentős része, kb. 25-30 százaléka továbbra is abban reménykedik, hogy még mindig nem érte el a piac a csúcsot és a tavaszi hónapokban, amikor egyébként is megélénkül a vásárlási kedv, megérkezik az igazi vevő.Budapesten egy évvel ezelőtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés