Előfizetői tartalom

Használt lakást új áron? Megőrültek a vásárlók?

Portfolio
Lakásfejlesztők tucatjai léptek piacra különböző projektekkel az elmúlt időszakban, de az épülő társasházak kivitelezési időtartama miatt a megvásárolt lakások tulajdonosainak a legtöbb esetben minimum egy évet kell várniuk az átadásra és a beköltözésre. Éppen ezért a jó állapotú, újszerű lakások iránt megnőtt a kereslet, aminek követeztében megindult egyfajta felértékelődés a teljesen új, de még csak tervasztalon létező lakásokhoz képest.

Az azonnali költözés lehetősége felértékelte a használt lakásokat az újakkal szemben, így ma arra is van példa, hogy egy 10-15 éve épült használt lakás azonos, vagy akár magasabb áron cseréljen gazdát, mint egy látványterveken szereplő új. A következő évtől azonban megkezdődnek a korábban indított fejlesztések folyamatos átadásai, aminek hatására egyre többen dönthetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés