Előfizetői tartalom

Szereted az autókat? - Nem mindegy, hova költözöl!

Portfolio
Magyarországon számos autóipari központ található vidéken. Most ezeket vizsgáltuk meg lakhatási szempontból, hogy milyen feltételek mellett telepedhet le az, aki ezekben a gyárakban szeretne munkát vállalni. A legdrágábbnak egyértelműen Győr számít, míg tavaly a legalacsonyabb átlagos értékesítési árak Mezőkövesden voltak, ahol kevesebb mint a felét kellett fizetni a győri áraknak.

Számos város közül választhat az, aki az autóiparral összefüggésben keresne állást Magyarországon. Ezek között nagyobb és kisebb városok egyaránt szerepelnek. Az ott elérhető kereset mellett, azonban fontos szempont, hogy mennyiért lehet az adott településen lakhatáshoz jutni, akár vásárlással, akár bérléssel.Hol mennyiért hirdetnek?Az Otthontérkép adatai szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés