Előfizetői tartalom

Nem lettek népszerűbbek az ingatlanügynökök

Portfolio
Az ingatlanpiac szárnyal, főleg a fővárosban, de vidéken is egyértelmű pozitív jelek vannak, minden mutató javul. Az eladók csökkenő értékesítési időkkel, javuló alkupozíciókkal és emelkedő árakkal számolhatnak. Az Otthon Centrum 2014 második félévére vonatkozó felmérése alapján az ingatlanközvetítői torta nem nőtt a piac fellendülésével, továbbra is a lakóingatlan tranzakciók 40%-a történik közvetítőn keresztül. Az éleződő versenyben a kisebb közvetítők vesztettek teret, míg a néhány nagy hálózat erősödött.

Közvetítői piac: könnyű beszállni, nehéz bent maradniAz elmúlt évtized elején a KSH valamivel több, mint 1700 működő gazdasági vállalkozást tartott nyilván, ahol a TEÁOR besorolás szerint ingatlanügynöki tevékenység is szerepel a nyilvántartásban. Az elmúlt évtizedben ez a szám minden évben nőtt, a válság évei alatt is folyamatosan bővült e cégek köre. Az Otthon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés