Előfizetői tartalom

Stratégiailag kiemeltté nyilvánította a kormány a Quaestor stadionját

Portfolio
Stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a kormány a csődeljárás alatt lévő Győri ETO FC Labdarúgó és Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot és a szintén csődeljárás alatt lévő ETO PARK Korlátolt Felelősségű Társaságot. Az erről szóló kormányrendelet csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mostantól a Quaestor tulajdonába tartozó és a nyomozás során már lefoglalt cégekre a csődtörvény 65-67. paragrafusa vonatkozik, mely szerint az ilyen beruházások felszámolásánál a kormány rendelhet ki egy állami tulajdonban lévő felszámolót és a stratégiailag kiemelt szervezet vagyonát pályáztatás nélkül, meghívással le lehet értékesíteni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés