Előfizetői tartalom

Luxusbevásárlást tartott Katar a pesti belvárosban

Portfolio
Aláírta a magyar állam tulajdonában lévő Andrássy út 114. szám alatti ingatlan adásvételi szerződését a tulajdonosi joggyakorló MNV Zrt., a vagyonkezelő Készenléti Rendőrség és a katari állam. A megállapodás értelmében a Köztársasági Őrezred egykori villáját csaknem egy milliárd forintért vették meg. Az ingatlan ezután nagykövetségi épület lesz - áll az MNV közleményében.

Újabb diplomáciai épülettel bővül a világörökség részét képező Andrássy út, a VI. kerületi diplomata-negyed. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. többszöri sikertelen árverés után értékesítette a Köztársasági Őrezred egykori villaépületét. Az Andrássy út 114. szám és a Munkácsy Mihály utca 11. szám alatti ingatlanok összesen csaknem egy milliárd forintért keltek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés