Előfizetői tartalom

Bővítik az M0-ás ingyenes szakaszát

Portfolio
Az M0, M7-M1 közötti 2,7 km hosszú szakaszán a meglévő 2x2 sávos autóút forgalmának folyamatos fenntartása mellett, a bal pálya kiépítésével 2x3 sávot és egy leálló sávot alakítanak ki - áll a NIF közleményében. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából zajló bővítés 2015 őszére fejeződik be a jelenleg ingyenesen használható szakaszon.

A fejlesztés eredményeképpen az M3-as irányába 3 forgalmi sáv+leálló sávot, illetve Győr irányba szintén 3 forgalmi+leállósávot használhatnak az autósok. A kivitelezési munkálatok miatt január végéig útszűkület és 60 km/h-s sebességkorlátozás szakaszosan, minden nap várható. A forgalomterelés és a sávszűkítés 150 m-es szakaszokban a munkálatok előrehaladásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés