Előfizetői tartalom

Most éri meg költözni

Portfolio
Sikeres időszakot tudhat maga mögött a teljes budapesti modern ipari ingatlanállomány 10 százalékát kitevő városi logisztika: alacsony szinten stabilizálódott az üresen álló területek aránya, ami egyebek között a bérlői és a tulajdonosi oldalon is megmutatkozó kompromisszumkészségnek tudható be. Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő és a DTZ ingatlan-tanácsadó piaci elemzése szerint a szegmens további fejlődését az is segítheti, hogy a válság alatt hatalmasat csökkentek a bérleti díjak, így már megéri egy kategóriával színvonalasabb létesítménybe költözni.

Sikeres időszak áll a raktárpiac egyik alszegmensének számító városi logisztika mögött: a kisebb, Budapest határán belül található ipari területek iránti kereslet magas szinten stabilizálódott, 2013-ban nagyobb területre írtak alá új bérleti szerződést, mint amekkora megüresedett. 2012-ben kiugró keresletbővülést tapasztalt ez a szegmens, kedveltsége a számokban is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés