Előfizetői tartalom

Jól pörgött az év eleje Európában

Portfolio
Kezd visszatérni az erő az európai befektetési piacokba, 2008 óta nem látott magas tranzakciós volumennel zárult 2014 első negyedéve. Összesen 32,2 milliárd euró értékben cserélt ingatlan gazdát, ami az európai piacokba vetett bizalom erősödését jelzi, ráadásul Magyarországon is növekedni látszik a befektetői aktivitás a korábbi években tapasztaltakhoz képest - derült ki a DTZ legfrissebb elemzéséből.

A legerősebb szereplők továbbra is a brit és német ingatlanbefektetési piacok. Az Egyesült Királyságban 11,2 milliárd, Németországban 9,4 milliárd, Franciaországban 3,8 milliárd euró értékben vettek ingatlanokat. Magas a kontinensen kívülről érkező befektetési aktivitás Franciaországban. Régiós szinten a teljes negyedéves befektetési volumen 44%-át ilyen befektetői körnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés