Előfizetői tartalom

Budapest előretör!

Portfolio
Budapest három helyezést javított és a 17. helyen végzett a világ legkedveltebb konferenciahelyszíneinek rangsorában a Nemzetközi Konferenciák és Kongresszusok Szövetsége (ICCA - International Congress & Convention Association) kritériumainak megfelelő nemzetközi rendezvények száma alapján a Magyar Turizmus (MT) Zrt. közlése szerint - írja az MTI.

A magyar főváros az ICCA frissen publikált, 2013. évi statisztikai összefoglalója szerint olyan jelentős kongresszusi helyszíneket utasított maga mögé, mint Róma (19.), Stockholm, Bangkok, Sydney (20.), München (25.) vagy Varsó (34.). Az aranyérmes Párizs lett, a második helyen Madrid, a harmadik helyen Bécs végzett az ICCA 2013. évi ranglistáján. Magyarország az országok rangsorában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés