Előfizetői tartalom

Ebben sem lettünk a régió központja - Lehetünk még?

Portfolio
Javulni nem akaró statisztikák uralják a hazai ipari ingatlanok piacát. Éppen ezért megpróbáltunk belátni a számok mögé, és kideríteni, hogy mi is a valós helyzet ma az egykor kitörési pontként emlegetett ipari és logisztikai ingatlanok helyzetével. A kérdésekről Joó Domonkossal, a DTZ logisztikai üzletágvezetőjével beszélgettünk.

Portfolio.hu: A 2013-as ipari ingatlanpiac számait sokan ismerik. De hol tart most valójában az ez alpiac? Mi van valójában a számok mögött? Joó Domonkos: Jókora kettősséget látok az aktuális számokban. Tagadhatatlan, hogy nagyon magas az üresedési mutató. A részletek ismeretében viszont kijelenthető, hogy egyfajta differenciálódás mutatkozik a statisztikák által bemutatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés