Előfizetői tartalom

Flamingók lesznek a Határ úti metrómegállónál

Portfolio
Az év második felében megújulhat a Határ úti metróállomás környéke. A buszvégállomás átépül, több lesz a gyalogosok által használt terület, a metróállomásnál parkosított, díszmedencével tarkított, rendezett teret alakítanak ki. A busz- és villamosvégállomások akadálymentesített térkőburkolatot kapnak, eltűnik a városképet csúfító bódésor. A kivitelezői közbeszerzési kiírás a tervek szerint március végén, április elején várható. A rekonstrukció - az elkészült tervekhez szükséges jóváhagyások és engedélyek beszerzése, valamint a kivitelezői közbeszerzést követően - várhatóan júliusban kezdődhet - derül ki a Főváros közleményéből.

A Ferde utca átépítésével növekszik a gyalogosok által használható terület, több hely jut a buszmegállókban várakozóknak. Ennek érdekében a szálloda előtti betonfalat is lebontják.Forrás: budapest.hu Teljesen átépül a buszvégállomás is. Bővülnek a gyalogosok által használt területek és parkosított, díszmedencével tarkított, rendezett teret alakítunk ki.Forrás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés