Előfizetői tartalom

Ami nálunk elbukott, abból Bécsben csoda lesz

Portfolio
Több mint 2 millió négyzetméter, 20 ezer lakó, 20 ezer munkahely, 4 milliárd eurós befektetés (1200 milliárd forint!), ez az ami Bécsben nem százéves álom, hanem ma épülő valóság. A Városépítési Főosztály beszámolója a bécsi kirándulásukról, Európa legnagyobb városfejlesztési projektjének helyszínéről, és a tapasztalatokról. Ami nálunk kicsiben csak egy torzóig jutott, az a világ egyik legélhetőbb városában valóság. Ámuljunk és irigykedjünk a bécsi Aspern projekt láttán.

A magyar valóság A hazai Tópark projektet talán nem is kell sokaknak bemutatni. Koncepciójában talán ez hasonlítható leginkább a bécsi aspernhez. Akik az M1-es autópályán közlekednek a saját szemükkel is láthatják a mai napig az első ütem félkész torzóját. Hát nálunk eddig jutott az a projekt, ami új világot kívánt teremteni. A többi pedig (még) el sem indult (Duna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés