Előfizetői tartalom

Ezek a világ legdrágább vásárlóutcái - Budapest is a listán

Portfolio
A Hongkong-ban található Causeway Bay már második éve a világ legdrágább kiskereskedelmi lokációja, ez derül ki a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadó, frissen megjelent "Main Streets Across the World" kiskereskedelmi lokációkat összegző tanulmányából. A listán 64 ország mintegy 334 bevásárlóutcáját és azok átlagos bérleti díjait hasonlították össze. A budapesti Váci utca (mint a legdrágább magyar vásárlóutca), maga mögé utasítva több régiós vetélytársat, a 42. helyen zárt idén. Mármint azon a listán, ahol minden országból csak egyetlen helyszín található. Az összes vizsgált helyszín összevetésében ennél sokkal-sokkal hátrébb szerepelne fővárosunk első számú sétálóutcája.

Új bérlők, új irányok a hazai kiskereskedelemben. Mindent megtudhat a magyar retail piac jelenéről és jövőjéről a szektor legnagyobb szereplőinek tolmácsolásában. Jelentkezzen most, és vegyen részt a november 28-ai Portfolio.hu Property Investment Forumon. Ezt érdemes tudni - A legdrágább lokció továbbra is a hongkongi Causeway Bay, ahol évente átlagban mintegy 25 ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés