Előfizetői tartalom

Tarlós: erkölcsi felelősség terhelheti a védmű ellen tiltakozókat

Portfolio
"Több tízezer ember értékeinek védelméről van szó, így nem véletlen, hogy Demszky Gábor húsz éven át ígérgette az árvízvédelmi művet, majd később Gyurcsány Ferenc is tipródott a téma körül, hangzatos ígéreteket tett, amikor jött az árvíz" - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Tarlós István főpolgármester a Római-parti mobilgát kapcsán.

Tarlós István a Műegyetem szakvéleményéről szólva hangsúlyozta, semmi támadhatót nem találtak az elképzelésükben. Valóban csak annyit szeretnénk, hogy az utolsó kritikus Duna-szakaszt is megvédjük az árvíztől, amit egyébként húsz éve rendezni kellett volna - tette hozzá. Korábban is jeleztem már, ha a Műegyetem és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) véleménye is egybehangzóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés