Előfizetői tartalom

Wellness vagy romkocsma? - Siker vagy melléfogás?

Major Katalin
A hotelszektor az ingatlanpiac azon kevés szegmenseinek egyike ahol van némi mozgás, a szállodák most is képesek arra, hogy folyamatos cash-flow-t produkáljanak, a viszonylagos siker és a magyarországi turizmus azonban meglehetősen ingoványos talajon egyensúlyoz. Miért csökkennek az árak, ha nő a kihasználtság? Van-e még potenciál a buliturizmusban, és jó üzlet-e hostelt üzemeltetni? Mit csinálnak a bankok a visszavett szállodákkal, és akar-e egyáltalán valaki ma hotelt építeni? Hegedűs Attilával, a BDO Hotel és Ingatlan üzletág partnerével beszélgettünk.

Portfolio.hu: Úgy tűnik, hogy a hotelszektor az ingatlanpiac azon kevés szegmenseinek egyike, ahol van némi mozgás. Egyetért ezzel? Hegedűs Attila: A szakterületem a szállodapiac és a turizmus, így kevésbé van rálátásom a kiskereskedelmi és az irodapiacra, de annyi bizonyos, hogy míg vannak jövedelmet nem termelő, részben üres irodaházak és nem fizető bérlőkkel "rendelkező"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés