Előfizetői tartalom

Takács Ernő lett az IFK új elnöke

Portfolio
Új elnököt és alelnököt választott tegnapi közgyűlésen az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület. Az IFK Árendás Gergely leköszönő elnök utódjának Takács Ernő korábbi alelnököt, míg a megüresedő alelnöknek Angel Gábort választotta meg. A szervezet közleménye szerint "az IFK célkitűzése továbbra is a Magyarországon működő legnagyobb, nemzetközi szinten is elismert ingatlanfejlesztő társaságok közös érdekeinek képviselete, az épített környezet minőségének fejlesztése".

Az új elnökség tagjai: dr. Takács Ernő, a Talentis Holding Zrt. vezérigazgatója, Angel Gábor, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. vezérigazgatója és Kocsány János, a Graphisoft Park SE vezérigazgatója. A leköszönő elnök, Árendás Gergely mandátuma lejártával 4 év után adta át az Egyesület vezetését. Az IFK által kiadott közleményben az új összetételű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés