Előfizetői tartalom

Profiltisztítás a CA Immonál

Portfolio
Tervei szerint idén elsősorban ingatlan portfóliója elsődleges piacaira - kiváltképpen a németre -, illetve az irodapiac szegmensre összepontosítja figyelmét CA Immo. A társaság a többi kereskedelmi ingatlanszegmensben lévő épületei egy részéneknek értékesítésével kívánja felszabadítani a tőkéjének egy részét. 2013-ban az egyik eladó tétel a frankfurti Tower 185 irodaház lesz.

Miután 2006 és 2011 között számottevő növekedést ért el Németországban és Kelet-Európában, a CA Immo idén elsősorban ingatlan portfóliója elsődleges piacaira - kiváltképpen a németre -, illetve az irodapiac szegmensre összepontosítja figyelmét. 2013-ra a cél egyértelműen a hitelképesség és a jövedelmezőség fokozása, illetve a kockázatvállalás optimalizálása....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés