Előfizetői tartalom

Luxusmárkák jöttek, befektetők mentek

Portfolio
A hazai kereskedelmi ingatlanpiac a tavalyi évben ismét saját negatív rekordjait döntögette. Az irodapiacon 2012-ben rekord alacsony mértékű, mindössze 22 950 nm volt az új irodaház fejlesztések területe, és a befektetési piac volumene is mindössze 150 millió eurót ért el. A kiskereskedelmi ingatlanpiac kínálata ugyancsak minimálisan tudott bővülni Budapesten és vidéken egyaránt - áll a Jones Lang LaSalle legutóbbi elemzésében, amely a 2012-es év ingatlanpiaci trendjeit foglalja össze.

"2012 során rendkívül visszafogott aktivitás mutatkozott a hazai ingatlanpiacon befektetői, fejlesztői, illetve bérlői szempontból is, és sajnos 2013 során sem számítunk jelentős fellendülésre. A hagyományos, intézményi befektetők sem az ingatlanpiaci fundamentumokat, sem pedig az ország gazdaságpolitikai helyzetét nem tartják még elég kedvezőnek ahhoz, hogy komolyabb befektetéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés