Előfizetői tartalom

Tarlós: a védművet meg kell valósítani!

Portfolio
A római-parti védművet "réges-régen meg kellett volna építeni" - reagált Tarlós István főpolgármester és városüzemeltetési helyettese, György István a főváros honlapján a Királyok útja-Nánási út nyomvonalon húzódó 3,1 kilométeres mobilgát építésének ügyében. Jelezték: a főváros és a kormány előteremtette a megvalósításhoz szükséges forrásokat, folyik a tervezés - írja az MTI.

A korábbi információk szerint a Királyok útja-Nánási út nyomvonalon húzódó 3,1 kilométeres védvonalat három szakaszra osztva tervezték: a Pünkösdfürdő és az Őrtorony utca közötti mintegy 1330 méteres, az Őrtorony utca és a Rozgonyi Piroska utca közötti 800 méteres, valamint a Rozgonyi Piroska utca és Nánási köz közötti 580 méteres szakaszon. Az első és második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés