Előfizetői tartalom

Macedóniában terjeszkedik a TriGranit

Portfolio
A TriGranit csoport, a mai napon szerződést írt alá szlovén partnerével, az ERA Group Holding vállalattal, egy nagyszabású szkopjei együttműködésre. A Macedón Köztársaság piacára történő belépéssel immár 10 országban van jelen a TriGranit csoport. A megállapodás úgy ingatlanfejlesztési mint ingatlanüzemeltetési szolgáltatásokat ölel fel.

Az ERA Group ingatlanfejlesztési tervei között szerepel egy új városközpont, az ERA City megépítése. Az ERA City magában foglal egy kereskedelmi és szórakozató központot, irodaházakat és egy szállodát is. Török Árpád a TriGranit Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója kihangsúlyozta: “Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik új városközpontok felépítésében. A budapesti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés