Előfizetői tartalom

Ömlik a pénz a plázákba

Portfolio
Az európai kiskereskedelmi ingatlanok befektetési forgalma 13,5 milliárd eurót tett ki 2012 utolsó negyedében, szemben az elmúlt évek átlagos 9 milliárd eurós negyedéves forgalmához képest. 2012 harmadik negyedévéhez viszonyítva pedig lenyűgöző, 90 százalékos bővülést mutat a szektor - derül ki a CBRE legfrissebb adataiból.

Az utolsó negyedév kimagasló eredménye három viszonylag csendes negyedév után következett, amikor az átlagos befektetési forgalom 6,4 milliárd eurót tett ki. Az erős utolsó negyedév adatait nagymértékben befolyásolta az "év vége hatás", ami Európában sokkal inkább jellemző a kiskereskedelmi ingatlanpiacra, mint a többi kereskedelmi ingatlanszektor befektetési piacára. 2012...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés