Előfizetői tartalom

Hipszterek és bringások foglalták el a Vörösmarty téri luxusáruházat

Portfolio
2013 első design vásárát Február 17-én rendezik meg a Váci1 Üzletházban. A Wamp ezentúl ebbe, az eredetileg luxusáruházként pozícionált - korábban Tőzsdepalotaként funkcionáló - épületbe várja a kiállító magyar designereket, művészeket, kreatív szakembereket, illetve a látogató művészpalántákat, trendszetter fiatalokat, bringásokat, külföldieket, és bárkit, aki valami újszerűre és különlegesre vágyik.

A Wamp ezentúl a Váci 1 épületében 4000 nm-en vonultatja fel szokásos különleges kínálatát: magyar designerek és művészek termékeit, haladó szellemű alkotók és neves galériák darabjait. A Wamp képviselője, Matheidesz Réka kérdésünkre elmondta, hogy egyelőre tavaszi időszakra terveztek programokat a Váci 1-be, és nyáron ismét a szabad téren jelennek majd meg, ahogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés