Előfizetői tartalom

Állóvíz az ipari ingatlanpiacon

Portfolio
2012 végére a teljes budapesti modern ipari ingatlanállomány 1 822 933 négyzetméterre nőtt, miután az utolsó negyedévben három ipari parkban került átadásra új épület 16 448 nm összterülettel. Ebből korábbi szerződések révén két csarnok részben vagy egészben már bérlőre talált - derül ki a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fórumának (BIEF, BRF) 2012 negyedik negyedévére vonatkozó jelentéséből.

A harmadik negyedév kiemelkedő statisztikája után az utolsó negyedévben a kereslet szerény maradt: a 22 181 nm teljes bérbeadás az idei év legalacsonyabb értéke. Ennek a volumennek 52%-át új bérlői szerződés illetve bővülés adta, míg 48% volt az újratárgyalások aránya, szemben a harmadik negyedév 62%-os értékével. A negyedik negyedévben a nagybérlők nem voltak aktívak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés