Előfizetői tartalom

Kiszórják a bankok a bedőlt ingatlanokat

Portfolio
A 2011-es statisztikák javuló ingatlanpiaci környezetre utaltak Magyarországon, azonban 2012 tükrében ez a fellendülés sajnos csak átmenetinek mondható. Az idei évet tekintve minden ingatlantípus esetén láthatók ígéretes jelek, de a gazdasági növekedés hiányát semmi sem tudja ellensúlyozni a szektor egésze számára. - hangzott el a CBRE évnyitó sajtókonferenciáján.

Folytatódik az az általános tendencia, hogy a befektetési piac kettévált: a legjobb kategóriában kevés az elérhető termék, az opportunisták számára viszont több alkalom kínálkozik manapság. Ez utóbbi kifejezetten készpénzes befektetőknek kedvez, akik "ingatlantrófeákra" vagy rendkívüli jó ár-érték aránnyal rendelkező egyedi projektekre koncentrálnak. 2013-ban a vevői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés