Előfizetői tartalom

A lengyelek szipkázzák el a tőkét - Top 5 befektetési tranzakció

Portfolio
2012 utolsó negyedévében jelentősen megnövekedett a befektetői aktivitás a főbb kelet-közép-európai piacokon. A Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot és Romániát magában foglaló régióban a tavalyi év negyedik negyedévében az ingatlanbefektetések összvolumene eléri az 1876 millió eurót - áll a Cushman & Wakefield legfrissebb elemzésében.

Az éves befektetési volumen 2012-ben 371 milliárd euróra rúgott a régióban, amely 25 százalékkal haladja meg a 2011. évi értékeket, és ezzel megközelíti a 2007. évi szinteket. A negyedik negyedéves volumenek 536 millió euróval magasabbak, mint a harmadik negyedév eredményei. "Annak ellenére, hogy a befektetési aktivitás jelentősen megnövekedett a negyedik negyedévre, (ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés