Előfizetői tartalom

Rekord tranzakció a lengyel ingatlanpiacon

Portfolio
A lengyel ingatlanpiac történetének legnagyobb hotel befektetési tranzakcióját zárták le 2012 utolsó negyedévében - írja a PropertyEU. Az ügyletben a Warimpex és az UBM által közösen fejlesztett varsói InterContinental hotel cserélt gazdát 100 millió euróért. A vevő a német DekaBank, amely továbbra is ígéretes jövőt jósol a lengyel ingatlanpiacnak.

A tranzakció lehetőségét a felek a tavalyi év októberében jelentették be a lengyel ingatlanpiac valaha lezárt legnagyobb hotel befektetési tranzakciójaként. A 45 000 négyzetméteres ingatlant a Warimpex és a UBM közösen fejlesztette, és a tervek szerint a hotelt, mint üzemeltető 2027-ig visszabérlik a befektetőtől. A bécsi és varsói tőzsdén jegyzett Warimpex Finanz- und...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés