Előfizetői tartalom

Megjelentek az új cégek a Malév hűlt helyén

Portfolio
Teljes mértékben birtokba vehették a bérlők a Budapest Airport új, 72A jelű épületének irodáit. A repülőtér eredetileg a Malév számára kezdte el felújítani az épületet, a tervek szerint ide költöztek volna be fokozatosan a Lurdy-házból a nemzeti légitársaság vezetői és adminisztratív dolgozói már idén nyártól. A Budapest Airportnak a nehéz budapesti irodapiaci helyzet ellenére sikerült 1300 négyzetméterre bérlőt találnia.

Mostantól két repülőtéri cég, a Celebi Ground Handling (földi kiszolgáló cég) és az Aeroplex of Central Europe (ACE repülőgép javító- és karbantartó cég) munkatársai költöznek a felújított épületbe. A 72-es jelű három irodaház - paradox módon - még az ex-Malév számára építették a nyolcvanas években, annak a kornak az építészeti, gépészeti és hőtechnikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés