Előfizetői tartalom

Megnyitott a legújabb budai luxuspláza

Portfolio
Pénteken, azaz október 12-én nyit a XII. kerület szívében a város legújabb bevásárlóközpontja, a Hegyvidék Központ. A 6500 négyzetméteres budai "luxusplázának" is hívott fejlesztés azonban nem teljesen szolgál rá a kifejezésre, hiszen kínálatát és méretét tekintve az új üzletközpont se nem igazán luxus, se nem klasszikus értelemben vett pláza. Inkább tekinthető egy kisebb, modern szolgáltatóháznak, néhány divatüzlettel kiegészülve.

A pláza jelző már csak azért sem találó Buda legújabb ékkövére, mert például az ECE folyamatban lévő hasonló funkciójú projektje, az Örs vezér téri Árkád mintegy 68 000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet kínál majd 2013 tavaszától, míg a Wing Zrt. által fejlesztett Hegyvidék Központ mindössze 5000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területtel rendelkezik. De...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés