Előfizetői tartalom

Szerkezetkész Magyarország legnagyobb plázája

Portfolio
Elérte legmagasabb pontját az Árkád 2 üzletház, amely a jövő szeptemberig felújításra kerülő Árkád 1-gyel közösen az ország legnagyobb bevásárlóközpontja lesz. A 2013 márciusában átadásra kerülő, 80 millió eurós beruházással épülő Árkád 2-vel kiegészülve mintegy 68 ezer négyzetméteres megapláza várja majd a vásárlás szerelmeseit.

Bokrétaavató ünnepség keretein belül jelentette be a beruházó ECE/OTTO csoport és a DWS zártvégű befektetési alap, valamint az üzemeltetésért felelős ECE Projektmanagement Budapest Kft., hogy a három kereskedelmi szinten közel 20 000 nm bérbe adható területtel rendelkező Árkád 2 bevásárlóközpont a tervek szerint 2013 márciusában nyitja meg kapuit. Ezt követően kerül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés