Előfizetői tartalom

Nem hitegetik magukat a közvetítők - Mi kell az irodistáknak?

Portfolio
Terjed a kerékpár használata az irodisták között is, ennek következtében egyre több irodaházban alakítanak ki kerékpártárolót. A kihasználatlansági mutató és a bérleti díjak szintje azonban stabil, ami jelen esetben azt jelenti, hogy egyhamar nem lendül be a fejlesztési oldal, így új irodaházak átadására csak nagy ritkán számíthatunk a jövőben. Hazai ingatlan-tanácsadókat kérdeztünk arról, van-e eltérés a bérlőknél a nyári időszakban bérbe vett irodák preferenciái között? A változó igényeknek megfelelően jobban keresik-e a biciklitárolóval, zuhanyzóval felszerelt irodaházakat? Milyen fontos választási feltételek térnek el a nyári és téli irodabérlésben? Van-e növekedés a bérleti díjakban idén, és számíthatunk-e a kihasználatlanság csökkenésére az év végéig?

Kapcsolódó cikkünk2012.07.17Nincs új irodaház, mégis nő a kihasználatlanságHorváth Franciska, irodaügynökségi vezető, DTZ Magyarország Nem történt számottevő változás a budapesti irodapiacon. Jelentős új fejlesztés hiányában a kínálat gyakorlatilag nem változott, a bérbeadási ügyletek döntő többsége továbbra is szerződéshosszabbítás, ami a fél éves bérbeadási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés