Előfizetői tartalom

Bútorkereskedő költözött a Krisztina Palace-ba

Portfolio
A Flairspring bútorkereskedelmi és lakberendezési cég 443 nm kiskereskedelmi illetve irodaterületre írt alá bérleti szerződést a Krisztina Palace Irodaházban. A Flairspring Szabadság-téren nyílt első üzlete után ez a második kiskereskedelmi egységük - tájékoztatott az OGH Hírügynökséget Ecsődi Miklós, a tranzakcióban az ügyfelet bemutató Colliers International irodabérbeadási tanácsadója.

A Flairspring márka Magyarországon új bútorpiaci szereplőként két világmárka kizárólagos importőre. Az egyik közülük, a 85 éves múltra visszatekintő La-Z-Boy. A másik világmárka a 36 éves családi vállalkozás, az Uttermost. View Larger Map A Krisztina Palace kizárólagos bérbeadó ügynöksége a Cushman & Wakefield. Az Union Investment tulajdonában lévő irodaház...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés