Előfizetői tartalom

A betondzsungel oázisai - Ingyen hűsölés a bevásárlóközpontokban

Portfolio
Véget nem érő kánikula nehezíti a lakosság és a vállalkozások mindennapjait az országban. Hatalmas károkról érkeznek a hírek a mezőgazdaságból és növekvő költségek terhelik az ingatlanok használóit, üzemeltetőit. Üzletközpontok működéséért felelős vezetőket kérdeztünk arról, hogy milyen extra kiadást jelent egy-egy kánikulával eltelő hét, hónap számukra? Megoszlik-e ez az extra költség az üzemeltető és a bérlők között? Mi pontosan az előírt hőmérséklet egy plázában, és ezt szokták-e ellenőrizni? És, hogy vonatkozik-e a bevásárlóközpontokra olyan szabályozás, ami alapján hőségriadó esetén kötelesek hűsölést biztosítani bárki számára?

A hőségben keresett lakásokról előző cikkünkben olvashat, erre a linkre kattintva. Imre Csaba, centervezető, Premier Outlets Center A nagy meleg alapvetően a légkondicionáló berendezések miatt az áramfogyasztást illetve a vízfogyasztást növeli jelentősen. A Premier nyitott bevásárlóközpont lévén nagy zöld területekkel rendelkezik, amit automata öntöző és csepegtető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés