Előfizetői tartalom

Imaterem és fegyvermegőrző várja a vásárlókat az iraki plázákban

Portfolio
Az egyikben imaterem várja a vevőket, a másik bejáratánál felszólítják az érkezőket, hogy pisztolyaikat adják le a ruhatárban. Kellemes menedéket nyújtanak a sivatagi hőség elől és a merev iszlám világban kevés hozzájuk hasonló hely akad, ahol fiatal párok nyíltan flörtölhetnek, vagy a nők nyilvánosan rágyújthatnak, derül ki az MTI anyagából.

Az amerikai típusú plázák, amelyek régóta gyökeret vertek Irak szinte minden gazdag Öböl-szomszédjánál, késve jelentek meg a háború által megviselt Bagdadban, de mára, ahogy Irak növekvő olajbevételei lassan kialakítanak egy fogyasztói társadalmat, egyre inkább megkedvelik őket. Fővárosszerte elegáns bevásárlóközpontok épülnek. A legnagyobban ötcsillagos hotel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés