Előfizetői tartalom

A készpénzzel vásárlók dominálnak az ingatlanpiacon

Portfolio
Mintegy 10%-os növekedést jelez az első negyedévhez képest a kereskedelmi ingatlanbefektetési piac aktivitásáról a Jones Lang LaSalle 60 országra kiterjedő piackutatása. 103 milliárd dollár volt a befektetési volumen, ami annak is köszönhető, hogy a befektetők a saját tőkén kívül egyre inkább felhasználnak más eszközöket is.

A 2010 első félévének törékeny piacához képest a befektetői megítélés sokkal optimistább és ez a számokban is megmutatkozik; 2012 első félévében több mint 50%-kal magasabb befektetési értéket rögzítettek. Az a pozitív hozzáállás, ami 2011 első felében megfigyelhető volt, amikor az egyes országok kormányai javában dolgoztak a válság kezelésén, nem volt fenntartható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés