Előfizetői tartalom

A legdrágább irodapiacok - Budapest "filléres" tétel

Portfolio
Az 50 legdrágább piac közül 19 az ázsiai és csendes-óceáni térségben, 19 Európában és 12 az amerikai kontinensen található, derül ki a CBRE 133 városra kiterjedő kutatásából. Hong Kong áll az első helyen 2680 dollár/négyzetméter/év költséggel, majd a londoni West End (2370 dollár/négyzetméter/év) következik. Tokió a harmadik, Peking és Moszkva áll a negyedik és ötödik helyen, Budapest pedig a "filléres" tételek között.

“A legdrágább irodapiacok egyre inkább a felzárkózó országok dinamikusan fejlődő üzleti negyedeiben találhatók, a bérlők ezekre az országokra összpontosítanak, kihasználva a növekvő jövedelmeket és a rendelkezésre álló munkaerőt." - nyilatkozta Dr. Raymond Torto, a CBRE vezető közgazdásza, aki szerint a legdrágább irodapiacok diverzifikált gazdasággal, megfelelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés